Βιογραφικό

Ε Ι Σ Α Γ Ω Γ Η

anthi2 Πρώτη επαφή με την φυσικοθεραπεία ήταν το 1993 στην Εθνική Ακαδημία Σόφιας  ως το 1999 όπου αποφοίτησα με ειδικότητα Κινησιοθεραπεία. Συνέχισα της σπουδές στο Τ.Ε.Ι Αθηνών και το Φεβρουάριο του 2003 ολοκλήρωσα τον δεύτερο κύκλο σπουδών στο τμήμα της Φυσικοθεραπείας.

Από τον Νοέμβρη του 1999 μέχρι τον Ιούλη του 2004 άρχισα να εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα με το αντικείμενο της ειδικοτητάς μου. Τα περιστατικά που αντιμετώπισα ήταν παθήσεις και ασθένειες που συναντάς σε ανθρώπους που καταπονούν τον εαυτό τους καθημερινά λόγω τον έντονων δραστηριοτήτων τους, ορθοπαιδικά, νευρολογικά  και καρδιοαναπνευστικά περιστατικά.

 Τον Σεπτέμβρη του 2004  μέχρι και τον Ιούλη του 2005 ασχολήθηκα στο αθλητικό τομέα, σε αθλητικούς συλλόγους κυρίως ποδοσφαίρου όλων των ηλικιών, αντιμετωπίζοντας αθλητικές κακώσεις ως επείγων περιστατικό – πρώτες βοήθειες – στον αγώνα ή στην προπόνηση, προληπτική αντιμετώπιση και αποκατάσταση των κακώσεων. Την επόμενη σεζόν ενσωματώθηκα στην ομάδα του Ολυμπιακού στο τμήμα  πετοσφαίρισης (Volleyball ) γυναικών Α2 και έπειτα στο τμήμα υδατοσφαίριση  (WATER POLO) γυναικών Α1.

 Το φθινόπωρο του 2005 έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο επαφής με την Φυσικοθεραπεία, άρχισα να σχεδιάζω τον χώρο και τον Φεβρουάριο του 2006 λειτούργησε με σκοπό να μπορώ να προσφέρω τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου ως θεραπευτικό μέσο, σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Πρωτεραιότητα ήταν  και είναι  η αμοιβαία κατανόηση μεταξύ ασθενή και θεραπευτή με απότελεσμα ο ασθενής να επωφελείται στο μέγιστο τις θεραπευτικές ιδιότητες της αγωγής του και ταυτόχρονα η μοναδικότητα του να μας δίνει μια διαφορετική ματιά αντιμετώπισης στην «πάθηση» του εμπλουτίζωντας τις εμπειρίες μας

Επειδή όμως η γνώση δεν τελειώνει στο πτυχίο και η εμπειρία ως πρακτική εφαρμογή πρέπει να έχει βάση και τεκμηρίωση, παρακολουθώ κατά καιρούς σεμινάρια που διοργανώνουν ο σύλλογος των φυσικοθεραπευτών και διάφορες επιστημονικές εταιρείες με κοινό ενδιαφέρον. Επίσης όταν μου δίνεται η δυνατότητα παρευρίσκομαι σε εργαστήρια που διοργανώνουν και παρουσιάζουν ειδικούς χειρισμούς και τεχνικές, έχοντας ως στόχο να σας παρέχουμε συνεχώς ό,τι καλύτερο και αποτελεσματικότερο.

Επίσης σε περιπτώσεις κυρίως που οι συνθήκες δεν επιτρέπουν στον ασθενή να μετακινηθεί εύκολα, υπάρχει δυνατότητα κατ’όπιν συνεννόησης να πραγματοποιήθουν συνεδρίες στο χώρο του ασθενή με την χρήση των ανάλογων θεραπευτικών μέσων.